• H-8840 Csurgó, Csokonai utca 7.

VállalatunkrólMETALLUX ZRT.

Egyedi felületkezelő-, szennyvízkezelő berendezések tervezése és kivitelezése. Ez a Csurgói Metallux Zrt. fő tevékenysége. Közép-Európa egyik piacvezetőjeként több mint harminc éves szakmai tapasztalattal végzi galvanizáló, felületkezelő és szennyvízkezelő berendezések tervezését, gyártását, javítását, korszerűsítését.

A vállalkozás legfontosabb alapelvei között találjuk a megbízható és versenyképes árfekvésű termékek gyártását, a pontos és határidőre történő szállítást. Az értékesített termékekhez sokoldalú támogatást biztosítanak.  Magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező alkalmazottakat foglalkoztatnak, valamint munkájuk során csak környezetkímélő technológiákat alkalmaznak. Fő tevékenységük a lakatos, műanyagos, forgácsoló és az elektromos munkák végzése. Vállalják elavult, régi galván berendezések korszerűsítését, felújítását. Szolgáltatásaik között megtaláljuk a kutatás-fejlesztést, galvanizáló és festőüzem engedélyezési tervek elkészítését, tervezést, kivitelezést, üzembe helyezést és általános szervizt.

A Metallux Zrt. munkája során a megrendelő érdekeit tartja szem előtt. Munkáját az ISO9001 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően végzi. Nagy hangsúlyt fektet a gyártott termékek kifogástalan minőségére, a vevőik elégedettségének elérésére és a környezet védelmére. Üzletpolitikájuk alappillére, hogy mindkét fél számára előnyös szerződéseket kössenek. Minőségorientáltságuk és harminc éves szakmai tapasztalatuk együttesen biztosítja partnereik elégedettségét.

Az országban és országon kívül több olyan üzem működik, melyek berendezéseinek tervezését, gyártását, telepítését a Metallux Zrt. végezte. Külföldi partnerkapcsolataikat elsősorban német, osztrák és román cégek jelentik. 

A kezdetekCÉGTÖRTÉNET

1967

Tevékenység megkezdése vasipari részlegként

A METALLUX Rt. elődje, a hatvanas évek elején a NAPSUGÁR Ipari Szövetkezet keretein belül, mint vasipari részleg kezdte meg tevékenységét. A berendezések gyártását 1967-től folyamatosan végzi, korszerűsíti, fejleszti.
1983

Névváltozás, önálló telephely

1983-tól mint METALLUX Ipari Szövetkezet, önálló telephellyel rendelkező cég működött.
2002

Döntés részvénytársasággá történő átalakulásról

2002. április 12-i közgyűlésén a szövetkezet tagjai részvénytársasággá történő átalakulásról döntöttek.
2002

Részvénytársasággá válás

A 2002. április 12-i közgyűlést követően a cégbíróság 2002. augusztus 15-én bejegyezte a METALLUX Galvanizáló és Szennyvízkezelő Berendezéseket Gyártó Részvénytársaságot.

Vállalkozásunk motorjaVEZETŐINK

Tóth János

elnök-ügyvezető igazgató

Holczer Krisztián Gábor

ügyvezető igazgató

Varga Miklós

gazdasági igazgató

Weisinger József

áruforgalmi igazgató

TÖLTSE LE ÁTFOGÓ KATALÓGUSUNKAT TERMÉKEINKRŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL
Letöltés